Dimarts, 30 abril 2024
13.7 C

El FS Unión Llagostense perd (1-4) davant d’un Bigues superior

El sènior A del FS Unión Llagostense ha perdut aquest matí per 1 a 4 contra un Bigues que ha estat superior. Els visitants han jugat millor que els llagostencs, sobretot a la primera part.

Des del primer moment, el Bigues ha buscat el gol i només les grans intervencions d’Abraham han salvalt momentàniament al conjunt llagostenc.

Al minut 7, Abraham ha sortit fora de la seva porteria i ha tocat la pilota malament amb el cap a l’hora de refusar. La pilota ha anat cap a darrere, ha tocat al pal i un jugador del Bigues ha aprofitat el rebot per fer el 0 a 1.

Al minut 14, a la sortida d’un córner, ha arribat el 0 a 2. A la primera part, els de Juan Carlos García no han disposat de cap ocasió clara.

La segona part ha estat més igualada. El FS Unión Llagostense ha buscat el gol que li donés esperances, però s’ha trobat amb el 0 a 3 al minut 4.

Els llagostencs han tingut després diverses oportunitats, però no han estat encertats de cara a porteria. El Bigues ha marcat el 0 a 4 al minut 14 i Alberto ha fet el gol dels locals al minut 18.

El proper cap de setmana, els de la nostra localitat jugaran a la pista del Teià Futbol Cinc.