Dilluns, 06 maig 2024
19.6 C

L’Atlètic Ciutadella empata en l’últim sospir el Viejas Glorias (2-2)

El CD Viejas Glorias va sumar un empat en la seva visita al camp de l’Atlètic Ciutadella, 2 a 2. D’aquesta manera, l’equip de la nostra localitat trenca una ratxa de dues derrotes seguides.

El Viejas Glorias va avançar-se amb dos gols a la primera part, mitjançant Cristian Fernández i Cristian López. Només començar la represa, els locals van escurçar l’electrònic, 1 a 2, i a les acaballes van marcar l’empat definitiu. L’equip llagostenc va tenir opcions de marcar un tercer gol, però no va estar afortunat de cara a porteria a la segona part.

L’equip veterà llagostenc ocupa el dotzè lloc, del grup A de la Primera Divisió, amb 27 punts, i empata amb el desè, l’Olímpic Malgrat, i l’onzè, el Llinars. Precisament, el pròxim rival del Viejas Glorias serà el Llinars, dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.