Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Animalets publica un llibre solidari per Sant Jordi

Animalets ha publicat un llibre solidari per Sant Jordi, que ha escrit l’autor Julián Moya, de Mollet i voluntari de l’associació protectora. La publicació és una novel·la, anomenada La banda de Wina, que explica les aventures d’un grup de gats i gates amb poders.

El projecte es va crear amb l’objectiu de recaptar fons per a Animalets amb la venda de les novel·les per Sant Jordi, tot i que l’entitat vendrà la publicació quan munti altres parades durant l’any. “Hi ha moltes maneres de col·laborar amb Animalets i aquesta és una perquè tota la recaptació del llibre serà per a l’entitat”, explica la responsable d’Animalets, Montse Segura, que destaca de la novel·la “que és apte per a totes les edats, és molt entretinguda i té tocs d’humor“.

El llibre té una seixantena de pàgines i es pot comprar a Animalets per un preu de 5 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies