Dijous, 16 maig 2024
18.2 C
La Llagosta

Satisfacció a Nanocosmos per l’èxit de públic amb ‘La cena’ al Centre Cultural

El grup de Nanocosmos Teatre va estrenar diumenge amb èxit de públic la seva nova comèdia amb La cena, inspirada en l’obra de José Luis Alonso de Santos. El grup de teatre amateur de la nostra localitat va fer dos passis amb dues sessions gairebé plenes de públic en el Centre Cultural.

L’obra, tenyida de comèdia, parla del futur d’una societat fictícia, que situa a l’espectador al final d’una guerra amb un bàndol guanyador i l’altre, perdedor. “Estem molt contents per la resposta del públic. Tot i que no es van reservar gaires entrades, diumenge va venir moltíssima gent, més de l’esperada. En la primera funció, a les 17 h, van omplir tres quartes parts, i en la segona, a les 19 h, estava gairebé ple”, diu una de les actrius, Mireia Bermejo, que creu que un dels èxits és haver incorporat la taquilla inversa: “és la segona obra que fem servir la taquilla inversa i estem molt contents perquè funciona. Som un grup amateur que vol fer teatre per a tothom, cadascú va pagar el que va considerar”.

La representació va estar interpretada per Mireia Bermejo, Yolanda Frías, Sonia Hernández, Jaume Fuster, Héctor Velázquez, Isa Moyano, Maria Jesús Román, Estefanía Escobar, Sara Cidoncha, David Martín, Carol Mea, Emma Ayala i Raúl Cidoncha. L’obra va comptar amb el vestuari de Raúl Román, la il·luminació de José Francisco Artacho i la direcció de Carme Vilar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies