Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Avui dimecres té lloc el ple ordinari d’abril

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari del mes d’abril. Durant la sessió, s’aprovarà l’expedient de contractació i de licitació per a l’adjudicació de la concessió del servei públic d’aigua potable de la Llagosta.

Prèviament a aquest pas, es van aprovar el Pla Director d’abastament d’aigua potable de la Llagosta, l’Estudi de viabilitat economicofinancera de la concessió del servei públic d’abastament d’aigua de la Llagosta i la proposta d’estructura de costos del servei d’abastament d’aigua potable del municipi de la Llagosta, en els termes especificats en el document de PWACS, empresa encarregada de l’elaboració dels estudis previs pertinents per preparar el contracte de concessió de serveis per a la gestió del servei d’abastament d’aigua potable del municipi de la Llagosta.

El nou contracte tindrà un caràcter plurianual amb una durada de 25 anys i un valor estimat que ascendeix a 23.502.744,10 euros.

També està previst avui aprovar el contingut i la signatura del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a la prestació del servei de casal d’estiu adreçat a infants i joves amb discapacitat intel·lectual escolaritzats a l’Escola d’Educació Especial Can Vila per a l’any 2024.

També s’aprovarà el compte d’explotació aportat per la Fundació Pere Tarrés, corresponent a la gestió de l’Escola Bressol Municipal Cucutras de la Llagosta pel curs escolar 2021/2022 per un import global de 445.038,86 euros.

Entre altres punts, avui també s’aprovarà provisionalment la modificació puntual del Pla general d’ordenació urbanística de la Llagosta, àmbit cases dels mestres del carrer de Sant Bonaventura i Col·legi Sagrada Família Nord. El procediment està motivat per la comunicació del Departament d’Educació de la Generalitat a l’Ajuntament exposant que el sòl destinat actualment a ús educatiu és insuficient per poder encabir tot el programa de l’Escola Sagrada Família.

El ple finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes.

Es podrà seguir el ple pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta (https://www.youtube.com/watch?v=Oy0afN0Qu2Q) i per Ràdio La Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies