Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Golejada del FS Unión Llagostense A contra el Ciutat de Mataró B (1-6)

El FS Unión Llagostense A va golejar diumenge a la pista del Ciutat de Mataró B, per 1 a 6. L’equip de la nostra localitat manté el pols per l’ascens i continua en la part alta. El sènior A ocupa el quart lloc, amb 42 punts, i està a un del tercer, el Castellterçol, amb dos partits menys; a tres del segon, l’Alella; i a cinc del líder, l’Arenys de Mar, amb un partit pendent.

L’equip llagostenc va imposar-se amb comoditat contra els de Mataró. A la mitja part, el sènior A ja guanyava per 0 a 3 amb dos gols de Gerard Alonso i un en pròpia porteria de l’equip rival. A la represa, Edgar Galiano va marcar el quart i el Ciutat de Mataró va escurçar l’electrònic amb l’1 a 4. Al tram final, també van marcar els llagostencs Sergio Saavedra i Ferran Macías, per posar el definitiu 1 a 6.

El pròxim partit del sènior A serà vital per les opcions d’ascens perquè rebrà l’equip líder, l’Arenys de Mar, que encadena vuit victòries. Al partit de la primera volta, els llagostencs van aconseguir treure un empat a la pista del líder, 6 a 6. El partit es disputarà dissabte al CEM El Turó, a les 19 h.

A la Tercera Catalana, al grup 2, el sènior B ha fet una passa més per ser campió de la lliga. L’equip dirigit per Dani Muñido va guanyar diumenge contra el Teia Futbol Cinc B, per 1 a 4, i segueix líder, ara amb 54 punts i a vuit punts dels dos principals perseguidors, el CN Caldes C i el Vic, segon i tercer respectivament. El pròxim partit serà dissabte contra l’Aiguafreda, novè amb 24 punts, al CEM El Turó, a les 17.30 h.

Al grup 1, el sènior C va golejar el cuer, el Ciutat de Granollers B, per 0 a 6. El tercer equip amateur del FSU Llagostense ocupa el quart lloc amb 38 punts i el pròxim partit serà diumenge contra el Mataró C, tercer amb 39 punts, al CEM El Turó, a les 12.25 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies