Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

L’HC Vallag s’assegura una plaça per a la nova Primera Catalana

L’HC Vallag va empatar dissabte contra el Poblenou B, per 31 a 31, i s’ha assegurat el passi a la nova Primera Catalana per a la pròxima temporada. L’equip de la nostra localitat ha aconseguit matemàticament acabar, com a mínim, a l’onzè lloc, del grup B de la Segona Catalana, quan falten encara dues jornades.

D’aquesta manera, el Vallag assoleix una de les deu places -del segon a l’onzè lloc- que obtindran el passi a la Primera Catalana per la reestructuració de les lligues territorials que ha fet la Federació Catalana d’Handbol per al pròxim curs. “Estem contents perquè l’objectiu era no baixar de categoria i amb la reestructuració hem fet un nou ascens, tot i que és descafeïnat”, valora el tècnic, Marc Gironella, que augura “una pròxima temporada més complicada perquè el nivell serà molt més alt”.

El Vallag va empatar dissabte a la pista del Poblenou B quan a la segona part guanyava de cinc gols. Al tram final, els locals van aconseguir empatar l’electrònic. L’equip de la nostra localitat ocupa l’onzè lloc amb 21 punts i té un marge de cinc punts amb el dotzè, el Cambrils i ja no li pot superar. El pròxim partit del Vallag serà la penúltima jornada del campionat i diumenge rebrà l’Igualada B, a les 18 h al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies