Diumenge, 12 maig 2024
23.4 C
La Llagosta

La Festa de la Rosa dona suport a Pedro Sánchez

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de la Llagosta ha celebrat la 10a edició de la Festa de la Rosa amb un crit per unanimitat de suport a Pedro Sánchez, president del govern espanyol, que dimecres va anunciar un període de reflexió sobre la seva continuïtat. L’acte ha tingut lloc avui diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo, en comptes del Parc Popular per la previsió de pluja.

Durant l’acte, la llagostenca Conchi Jiménez, número 22 de la candidatura socialista per Barcelona, ha destacat “amb orgull com els meus companys donaven suport ahir [dissabte] al nostre president a la seu del PSOE a Madrid, defensant els nostres valors”. De fet, Jiménez ha recordat que “no tot val en política i hi ha línies vermelles que no s’han de passar. I ho dic amb coneixement de causa perquè ho vaig patir en la meva família perquè el meu marit, candidat socialista i alcalde [Antonio Rísquez] va sofrir les notícies falses, les amenaces i les denúncies falses. Tot i això, vam seguir en política”.

El primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez, recordava quan Pedro Sánchez va participar en l’edició del 2017 a la Festa de la Rosa de la Llagosta, al Parc Popular. “Igual que aquell dia amb un miler de persones, avui l’hem de fer arribar un gran aplaudiment, amb molta força i estima, per fer-li veure a Pedro Sánchez que val la pena seguir lluitant pels drets de les dones, dels joves, per les pensions, pel salari mínim interprofessional, per Espanya i per Catalunya”, ha encoratjat Martínez, que ha provocat un dels grans aplaudiments de la Festa de la Rosa.

Pel que fa a l’alcalde, i primer secretari del PSC a la Llagosta, Óscar Sierra ha destacat la fita històrica que podria suposar que Conchi Jiménez fos la primera persona política de la Llagosta que pugui formar part del Parlament de Catalunya, a partir del 12 de maig. També ha criticat la falta d’inversió del govern de la Generalitat des de fa deu anys al municipi, com ara el tancament del Centre de Formació d’Adults, la no renovació de l’Escola Sagrada Família o el tancament de les urgències nocturnes. “Necessitem un govern del PSC a la Generalitat perquè és un aliat del municipalisme, que intentarà solucionar els problemes de la gent, no només d’uns pocs, sinó del col·lectiu”, ha destacat Sierra, que ha desitjat que Salvador Illa sigui el pròxim president de la Generalitat de Catalunya.

L’acte de parlaments de la Festa de la Rosa ha acabat amb la intervenció d’Alícia Romero, número 2 de la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament, que ha remarcat la figura de Conchi Jiménez a la llista socialista a les eleccions al Parlament de Catalunya “perquè és una dona lluitadora, presideix un comitè d’empresa d’una gran empresa a Espanya i és l’exemple de lluita i constància, que ens serveix com a referència per a moltes dones”. També, Alícia Romero ha destacat el programa socialista de Salvador Illa per a les eleccions del 12 de maig, com ara renovar els habitatges que tenen més de 50 anys, construir 50.000 habitatges nous o recuperar 150.000 pisos buits per a lloguer social.

La Festa de la Rosa va comptar a l’inici de l’activitat amb la música d’ambient de la parella musical llagostenca, A Rumba 2; i un cop van acabar els parlaments, va tenir lloc el dinar amb una paella popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies