Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A guanya al cuer i es manté amb opcions d’ascens

El sènior A del FS Unión Llagostense es manté en el pols per l’ascens quan només queden quatre jornades per acabar la temporada. L’equip dirigit per Jordi Pavón va guanyar dissabte a la pista del cuer, l’Atlètic Poble Nou, per 5 a 6, i segueix al quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 48 punts, però retalla la diferència amb els dos llocs d’ascens perquè està a dos punts del segon, l’Arenys de Mar, que té un partit pendent dimarts, i a quatre del líder, el Castellterçol. Al tercer lloc hi ha l’Alella, amb 49 punts.

Els llagostencs van guanyar contra el cuer amb més problemes dels habituals perquè l’Atlètic Poble Nou va aconseguir posar-se per davant a l’electrònic amb el 2 a 1 i el 3 a 2, i poc abans del descans va fer l’empat, 4 a 4. A més, a la segona part va capgirar el resultat, 5 a 4. El sènior A mai va donar el duel per perdut i al tram final va aconseguir doblegar als locals, definitivament, amb els gols de Gerard Alonso i Juan José Martin, que van signar tots dos un doblet. També van marcar per la Unión Llagostense, Edgar Galiano i Sergio Saavedra. “Va ser una pista molt complicada, que el més important van ser els tres punts. No hi ha partits fàcils, tot i ser la pista del cuer”, diu el tècnic Jordi Pavón.

Els últims quatre partits del FS Unión Llagostense seran dissabte contra l’Òrrius, antepenúltim, a les 19 h al CEM El Turó; l’11 de maig a la pista del tercer, l’Alella; el 18 de maig, a casa, contra l’Aiguafreda, penúltim; i el 25 de maig, a Cardedeu, al sisè lloc. “Hem de guanyar tots els partits perquè no ens serveix celebrar un triomf contra el tercer, l’Alella, si després perdem contra el Cardedeu. Hem de guanyar i esperar que punxin els altres, per fer l’ascens”, augura Pavón, que confia en les opcions d’ascens del seu equip.

Pel que fa a la Tercera Catalana, el sènior B, al grup 2, va guanyar dissabte contra l’Alella C, per 3 a 2, i necessita sis punts per proclamar-se campió de la lliga, si no punxa el segon, el Vic, que suma 52 punts. El sènior B és líder amb 60 punts i dissabte visitarà el Sant Feliu de Codines, desè amb 26 punts.

Al grup 1, el sènior C va perdre contra l’Alella B, per 4 a 1, i ocupa el cinquè lloc amb 39 punts. El pròxim partit serà dissabte contra el Pineda de Mar B, quart amb 40 punts, al CEM El Turó, a les 17.40 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies