Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Nanocosmos estrenarà diumenge la comèdia ‘La cena’ al Centre Cultural

El grup de Nanocosmos Teatre estrenarà diumenge la seva nova comèdia amb La cena, inspirada en l’obra de José Luis Alonso de Santos. La representació de l’obra de teatre comptarà amb dos passis al Centre Cultural, a les 17 i 19 h.

L’obra, tenyida de comèdia, parlarà del futur d’una societat fictícia, que situa a l’espectador al final d’una guerra amb un bàndol guanyador i l’altre, perdedor. L’escena de la representació se centra en un sopar del bàndol guanyador, tot i que els servents formaven part dels vençuts. La representació està interpretada per Mireia Bermejo, Yolanda Frías, Sonia Hernández, Jaume Fuster, Héctor Velázquez, Isa Moyano, Maria Jesús Román, Estefanía Escobar, Sara Cidoncha, David Martín, Carol Mea, Emma Ayala i Raúl Cidoncha. L’obra compta amb el vestuari de Raúl Román, la il·luminació de José Francisco Artacho i la direcció de Carme Vilar.

Les entrades es poden reservar a Foto Estudio Damián i el mateix diumenge al Centre Cultural. El preu de l’entrada és amb el sistema de taquilla inversa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies