Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Comerç La Llagosta celebrarà un sorteig per Sant Jordi

Comerç La Llagosta ha posat en marxa una nova campanya de proximitat, d’entre la quarantena dels seus associats, i en col·laboració amb Resistència Literària. L’entitat vol sumar-se a la Diada de Sant Jordi i per això farà un sorteig el 23 d’abril.

Per participar en el sorteig, cal omplir una butlleta i entregar-la, com a màxim, el 21 d’abril. “Cada comerç mostrarà una portada d’un llibre d’un autor local, llavors en la butlleta hi haurà el nom del comerç i les persones participants hauran d’escriure el títol del llibre, de cada comerç. Les portades es posaran a l’aparador, així que no cal comprar per obtenir el títol del llibre”, explica Mari Paz Cruz, presidenta de Comerç La Llagosta, que afegeix: “l’objectiu és que qui participi conegui la quarantena de comerços associats que tenim”.

Les butlletes es poden trobar als comerços associats a l’entitat. En total, el sorteig repartirà tres premis iguals amb una invitació a esmorzar, una invitació a dinar o sopar, dos llibres i una rosa. La campanya de proximitat té el suport de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies