Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

El 19 de maig es farà un nou escape room pels carrers de la Llagosta

Ja estan obertes les inscripcions per participar en el nou escape room de carrer que es farà a la nostra localitat. L’activitat tindrà lloc el 19 de maig, a partir de les 19 h, i cal apuntar-s’hi a Can Pelegrí a tot tardar el 14 de maig. Les places són limitades.

L’escape room porta per nom Projecte Gèminis, poden participar-hi joves a partir dels 12 anys en grups de 4 o 5. Com en l’anterior, El marxant d’art, que es va fer el desembre passat, l’acció transcorrerà pels carrers de la Llagosta. El punt de trobada serà el Centre Cultural.

La història de l’escape room del 19 de maig ens parla del doctor Balaguer, que ha estat expulsat de l’experiment secret conegut amb el nom de Projecte Gèminis després de causar un greu accident al laboratori. Des d’aquell moment no ha tornat a ser el mateix i ha comès tota mena de delictes relacionats amb robatoris de material mèdic i estudis científics de diverses universitats. Però, per estrany que sembli, cada cop que s’intenta acusar-lo, pot demostrar que es trobava en un altre lloc en el moment dels fets.

Després de veure’s acorralat en un intent de robatori, ha llençat tot d’objectes personals durant la fugida que els grups participants hauran de recopilar i estudiar de prop. Cada objecte oculta la contrasenya que obre cadascun dels elements bloquejats que l’agent secreta Anna està trobant al xalet del doctor Balaguer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies