Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A goleja a l’Arenys de Mar (7-2)

El sènior A del FS Unión Llagostense va golejar dissabte al fins aleshores líder, l’Arenys de Mar, per 7 a 2. L’equip dirigit per Jordi Pavón va fer un gran partit i va dominar el compromís de principi a fi. De fet, el sènior A encadena una gran ratxa de resultats positius perquè no perd des del passat 18 de novembre.

La primera part va acabar amb el 2 a 0 a favor dels llagostencs, amb els gols d’Edgar Galiano i Sergio Saavedra. Als primers compassos de la segona part, la Unión Llagostense va marcar tres gols seguits, mitjançant Ferran Macías, Edgar Galiano i Manel Cruz. Amb el 5 a 0, l’Arenys va treure d’orgull i va escurçar l’electrònic amb dos gols (5-2). Al tram final, l’equip llagostenc va sentenciar el duel amb dos gols més, de Gerard Alonso i Faisal Raiss.

La Unión Llagostense A ocupa el quart lloc, del grup 2 de la Segona Catalana, amb 45 punts, i està a dos punts del tercer, l’Arenys de Mar, amb un partit pendent; a tres del segon, l’Alella; i a quatre del líder, el Castellterçol, que té un partit pendent. “Ens queden cinc jornades i lluitarem per l’ascens fins al final. Són dues places d’ascens, intentarem quedar-nos amb una”, diu el tècnic, Jordi Pavón. El pròxim dels llagostencs serà dissabte a la pista del cuer, l’Atlètic Poblenou.

Pel que fa al sènior B, al grup 2 de la Tercera Catalana, no va jugar el seu compromís contra l’Aiguafreda perquè no es va presentar l’equip rival. L’equip llagostenc és líder, amb 54 punts i un partit menys, i dissabte rebrà l’Alella C, al CEM El Turó, a les 19 h.

El sènior C va empatar contra el Mataró C, 3 a 3, i ocupa el cinquè lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 39 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a la pista de l’Alella B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies