Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta ocupa el segon lloc, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 57 punts, empatat amb el tercer, el Martorelles B, i està a tres del líder, el Caldes B. Els llagostencs afronten la penúltima jornada del campionat en llocs de promoció d’ascens i necessiten guanyar per mantenir el pols amb Caldes i Martorelles. La Llagosta visitarà el camp del Santa Eulàlia de Ronçana, sisè amb 44 punts. Pel que fa al Caldes B rebrà el Sant Fost i el Martorelles B visitarà el Corró d’Amunt.

El CD Viejas Glorias ocupa el dotzè lloc, del grup A de la Primera Divisió, amb 27 punts, i empata amb el desè, l’Olímpic Malgrat, i l’onzè, el Llinars. Precisament, el pròxim rival del Viejas Glorias serà el Llinars, dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

Handbol
L’HC Vallag ocupa l’onzè lloc, amb 20 punts, i defensa l’última plaça que passaria a la nova Primera Catalana. Té un marge de cinc punts amb els seus dos principals perseguidors, Cambrils i Sant Andreu de la Barca, dotzè i tretzè, respectivament. El Vallag visita la pista del Poblenou B, penúltim classificat, en l’antepenúltima jornada. En cas de triomf, els llagostencs obtindrien el passi matemàticament a la nova Primera Catalana, en cas d’empat o derrota dependria dels resultats de Cambrils i Sant Andreu de la Barca.

Futbol sala
El FS Unión Llagostense A ocupa el quart lloc, del grup 2 de la Segona Catalana, amb 45 punts, i està a dos punts del tercer, l’Arenys de Mar, amb un partit pendent; a tres del segon, l’Alella; i a quatre del líder, el Castellterçol, que té un partit pendent. El pròxim compromís dels llagostencs serà a la pista del cuer, l’Atlètic Poblenou.

El sènior B de la Unión Llagostense és líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 54 punts i un partit menys, i dissabte rebrà l’Alella C, al CEM El Turó, a les 19 h.

El sènior C de la Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 39 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a la pista de l’Alella B.

L’AMPA de l’Escola Les Planes celebrarà diumenge a la pista del centre educatiu un torneig de futbol sala per a infants, anomenat Queen’s King League Les Planes. El campionat començarà a les nou del matí i durant el torneig hi haurà inflables i servei de bar.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta afrontarà l’última jornada de la fase de classificació dissabte, a la pista del Vòlei Blanes, que és antepenúltim amb sis punts. Les llagostenques són terceres amb 13 punts.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 visitarà el cap de setmana la pista del Sant Celoni, que ocupa el cinquè lloc. Els llagostencs ocupen l’últim lloc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies