Dimarts, 09 juliol 2024
24 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui el ple del mes de maig

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari del mes de maig. Durant la sessió, s’aprovarà l’Agenda Urbana de la Llagosta, que és un document de planificació estratègica territorial i integral, que, de conformitat amb els criteris establerts per l’Agenda 2030, la nova Agenda Urbana de les Nacions Unides i l’Agenda Urbana per a la Unió Europea, persegueix l’assoliment de la sostenibilitat en les polítiques de desenvolupament urbà. Constitueix, a més, un mètode de treball i un procés per a tots els actors, públics i privats, que intervenen en els municipis i que busquen un desenvolupament sostenible.

Amb la voluntat de fer de la Llagosta un municipi més inclusiu i sostenible, que generi entorns urbans de qualitat, saludables, segurs i resilients, l’Ajuntament de la Llagosta va sol·licitar a la Diputació de Barcelona assistència tècnica per a l’elaboració de l’Agenda Urbana Local, que permeti ordenar i reestructurar les estratègies i actuacions municipals a curt, mitjà i llarg termini. El 7 de maig, la Diputació de Barcelona va fer el lliurament oficial a l’Ajuntament de l’última fase de l’Agenda Urbana de la Llagosta.

Un altre dels punts del ple serà l’aprovació inicial de l’establiment del servei i el Reglament de règim intern del futur Centre d’Arts Municipal de la Llagosta.

El Ple també té previst avui resoldre les al·legacions presentades per l’empresa AGBAR i aprovar definitivament l’Ordenança reguladora de l’ús de l’aigua en situacions de sequera.

També s’aprovarà una modificació pressupostària relacionada amb la compra per part de l’Ajuntament d’una finca ubicada al número 8 del carrer de Maria Aurèlia Campmany per ubicar-hi diferents serveis municipals.

A més, s’aprovarà el contingut i la signatura del conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental respecte a la col·laboració de finançament per la prestació del servei de transport adaptat amb una aportació per part de l’Ajuntament de 48.195,37 euros.

També s’aprovarà la pròrroga del contracte entre l’Ajuntament de la Llagosta i la Fundació Pia Institut Pere Tarrés d’Educació en l’Esplai, formalitzat el 3 d’octubre de 2018, per a la prestació del servei de l’Escola Bressol Municipal Cucutras de la Llagosta per un termini d’un any, comprensiu per al període escolar 2024-2025.

També, s’aprovarà inicialment l’Ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter no tributari pel servei de subministrament d’aigua potable del municipi de la Llagosta.

Abans del torn de precs i preguntes, s’aprovarà el Manifest institucional del 28 de juny, Dia internacional de l’Orgull LGTBI+.

Es podrà seguir el ple pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta (https://www.youtube.com/watch?v=70lq8gW54ko) i per Ràdio La Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies