Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Últimes entrades per al monòleg de Salva Reina

L’humor de Salva Reina aterrarà dissabte en el Centre Cultural, a partir de les 20 hores. L’actor malagueny portarà a l’escenari llagostenc el seu últim monòleg, Prohibido echarle cacahuetes al mono. Encara queden unes poques entrades a la venda, que es poden comprar a la plataforma www.entrapolis.cat i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (el pagament s’ha de fer amb targeta bancària). El preu de l’entrada és de 10 euros.

Prohibido echarle cacahuetes al mono és un espectacle que recull moments d’altres monòlegs de la carrera de Salva Reina. El personatge que interpreta en aquesta ocasió l’artista malagueny té un caràcter molt primari, s’altera ràpidament amb les noves situacions, no comprèn les coses o s’enfada. Reina explica que no deixa de ser un clown que passa ràpidament del riure al plor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies