Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

La Llagosta fa un minut de silenci per condemnar els assassinats masclistes del cap de setmana

L’Ajuntament de la Llagosta ha guardat un minut de silenci per condemnar els sis assassinats masclistes que s’han comès aquest cap de setmana a Espanya. La concentració s’ha celebrat avui dimarts, a les 19 h, davant l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça d’Antoni Baqué.

A la concentració ha participat l’alcalde Óscar Sierra i els regidors i regidores de l’equip de govern, el PSC, i de l’oposició, LLEC i ERC, excepte el PP. També s’han apropat veïns i veïnes de la nostra localitat, que s’han sumat al minut de silenci.

Sis assassinats el cap de setmana

El cap de setmana ha registrat en 24 hores sis assassinats de quatre dones i dos menors amb una dona i els seus dos fills a Conca, una jove de 20 anys i la seva mare a Granada, i una altra dona de 76 anys a Màlaga.

Publicitat

Publicitat

Més notícies