Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Martina Campoy, subcampiona d’Europa sub-18 de rugbi a set

Martina Campoy ha quedat subcampiona d’Europa sub-18 de rugbi a set amb la selecció espanyola. El Campionat d’Europa va celebrar-se el cap de setmana passat a la localitat francesa d’Estrasburg.

Espanya, amb la llagostenca, va guanyar tots els partits de l’Europeu, excepte la final contra l’amfitriona, França. El combinat estatal va imposar-se contra les seleccions de Polònia, República Txeca, Bèlgica, Portugal i Irlanda. En la final, contra França, Espanya va caure per 12 a 15.

Martina Campoy rubrica una temporada per emmarcar amb la plata continental. Aquesta campanya ha jugat amb el Barça de rugbi, quedant campiona de la lliga de la Primera Catalana. A més, és una habitual de la selecció catalana i aquest curs ha guanyat el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub-19 i va fregar el bronze a l’estatal sub-18 autonòmic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies