Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Paula Roman, campiona d’Espanya júnior de patinatge artístic

Paula Roman, vinculada amb el CPA Ripollet, ha guanyat el Campionat d’Espanya júnior de patinatge artístic, en la modalitat de lliure. L’estatal va celebrar-se la setmana passada a la localitat de Maria de Huerva, de Saragossa.

La llagostenca va penjar-se l’or després d’haver de remuntar des de la segona plaça al programa curt. Roman va aconseguir guanyar l’estatal júnior amb la màxima puntuació del campionat, amb 161,36 punts, i amb un marge de 4 punts amb la segona, la també catalana Ivet Ashurst.

Paula Roman està tenint una temporada molt destacada perquè al juny va ser campiona catalana i al maig va quedar subcampiona de les Sèries Internacionals de la Copa del Món a Itàlia. A més, cal recordar que l’any passat ja va ser també campiona d’Espanya, en la categoria juvenil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies