Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

La 2a edició de la Nit del Comerç se celebrarà el 6 de juliol

La 2a edició de la Nit del Comerç se celebrarà el pròxim dissabte 6 de juliol. Comerç La Llagosta ha obert el període d’inscripcions pels comerços no associats a la seva entitat amb l’objectiu de sumar el màxim de participants.

D’entre les novetats d’enguany, es canvia la ubicació de la fira i l’horari. La segona edició se celebrarà al carrer de l’Estació, però entre l’avinguda de Primer de Maig i el Passeig de l’Alcalde José Luis López Segura, de 18 hores a la 1 hora. “Volem evitar les hores amb les temperatures més altes del dia i per això ho fem a partir de les sis de la tarda, a més, en la nova ubicació creiem que hi ha més ombra per passejar i evitar el Sol”, explica Mari Paz Cruz, presidenta de Comerç La Llagosta.

Fins aleshores hi ha una trentena de comerços inscrits a la segona edició i el període d’inscripcions s’acabarà demà dissabte, 15 de juny. La fira del comerç comptarà amb ofertes dels participants, tallers i activitats, i un escenari, que s’ubicarà al carrer de l’Estació, prop del Passeig de l’Alcalde José Luis López Segura, per les actuacions musicals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies