Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Antonio García, descartat de la llista definitiva d’Espanya per als Jocs Olímpics

Antonio García Robledo no ha entrat en la llista final de la selecció espanyola d’handbol per als Jocs Olímpics de París 2024, que se celebraran del 26 de juliol a l’11 d’agost. La federació espanyola ha confirmat que l’esportista llagostenc és un dels tres jugadors descartats després de completar la segona fase de la preparació olímpica a Esplugues de Llobregat.

Abans de l’anunci de la llista definitiva, el llagostenc va participar el passat dijous en un amistós d’Espanya contra l’Argentina, amb victòria per 26 a 32. El passat dissabte, el conjunt espanyol va jugar un segon amistós contra els argentins, amb un triomf clar per 40 a 29, però el llagostenc no va jugar cap minut.

García Robledo afrontava la preparació olímpica amb l’objectiu d’entrar en la llista definitiva i jugar les seves segones olimpíades -va ser bronze a Tòquio el 2021-. En la seva demarcació de lateral esquerre hi havia molta competència i el seleccionador Jordi Ribera portarà a París a Joan Cañellas, Agustín Casado i Daniel Dujshebaev.

Publicitat

Publicitat

Més notícies