Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

La 2a Nit del Comerç reunirà dissabte una trentena de comerços

La 2a edició de la Nit del Comerç se celebrarà dissabte, de 18 hores a la mitjanit, al carrer de l’Estació, entre l’avinguda de Primer de Maig i el Passeig de l’Alcalde José Luis López Segura. L’activitat, organitzada per Comerç La Llagosta, reunirà una trentena de comerços de la nostra localitat.

La fira del comerç comptarà amb ofertes dels participants, tallers i activitats, zona gastronòmica i diverses actuacions. A més, l’Esplai Dijoc farà diverses activitats per als infants i l’Associació de DJ’s VIPS amenitzarà la jornada amb música electrònica. A tot això, es muntarà un escenari per l’actuació del grup de Ball en Línia, de 21 a 21.30 h, i posteriorment, el grup musical Dave.

Publicitat

Publicitat

Més notícies