Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Bon balanç de la segona Nit del Comerç de la Llagosta

L’entitat Comerç La Llagosta ha fet un bon balanç de la segona edició de la Nit del Comerç de la nostra localitat, que es va celebrar dissabte al carrer de l’Estació, entre l’avinguda del Primer de Maig i el passeig de l’Alcalde José Luis López Segura. Una trentena d’establiments comercials de la Llagosta van muntar estand. L’activitat va començar a les 18 h i va finalitzar a les 23 h, una hora abans del previst a causa de la pluja. Entre les persones assistents, es van sortejar sis vals de 25 euros cadascun per comprar a les botigues associades a Comerç La Llagosta. La regidora de Comerç, Eva Villanueva, va estar present a la Nit del Comerç.

L’Esplai Dijoc va realitzar diverses activitats per als infants i l’Associació de DJ’s VIPS va amenitza la jornada amb música electrònica. També hi va haver actuacions de ball en línia i del grup musical Dave.

El canvi d’ubicació respecte a la primera edició i la coincidència amb altres activitats al municipi han fet que en aquesta ocasió passés menys gent pels estands, segons ha explicat la presidenta de Comerç La Llagosta, Mari Paz Cruz. “De cara a l’any que ve, volem fer la Nit del Comerç al mes de juny i tornar a la ubicació entre plaça d’Antoni Baqué i Primer de Maig”, ha avançat Cruz.

Publicitat

Publicitat

Més notícies