Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui un ple extraordinari

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui (19.30 h) un ple extraordinari i urgent. La sessió consta de dos únics punts, una modificació pressupostària i la proposta d’aprovació inicial de l’estructura de costos del servei de neteja viària de la Llagosta.

La Junta de Govern Local va aprovar el mes d’abril el contracte de serveis, mitjançant adjudicació directa, a PW Advisory & Capital Services (PWACS) per a la redacció del Plec de Clàusules Administratives particulars del servei de neteja viària de la Llagosta.

Posteriorment, es va sol·licitar a cinc operadors econòmics d’Espanya del sector la remissió de la seva estructura de costos. Amb la documentació presentada per les empreses, PWACS va elaborar la proposta de l’estructura de costos del servei de neteja viària de la Llagosta que avui serà sotmesa a aprovació.

El ple es podrà seguir pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta i per Ràdio La Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies