Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Es presenta el nou portal web dels polígons industrials de la comarca

El polígon industrial de la Llagosta està inclòs al nou portal web dels polígons del Vallès Oriental (PAEVOR). Ahir dimarts es va presentar el nou portal web a la seu de la Unió Unió Empresarial Intersectorial (UEI-Cerclem), que és fruit del treball de la Taula Vallès Oriental Avança (TVOA), encapçalada pel Consell Comarcal i del qual formen part les associacions empresarials UEI i PIMEC, els sindicats CCOO i UGT i els ajuntaments de la comarca.

Es tracta de l’actualització integral del portal que es va posar en marxa el passat 12 de novembre del 2020 a PIMEC “en uns moments de pandèmia que aleshores significava una gran aposta per l’estratègia de desenvolupament socioeconòmic i de concertació de la TVOA, a més de ser el projecte insígnia del Grup de Treball dels PAE”, informa en un comunicat el Consell Comarcal del Vallès Oriental. El nou portal integra la nova marca territorial dels polígons d’activitat econòmica (PAE) i és fruit d’una actualització global del primer portal, amb canvis i millores substancials, però amb les mateixes finalitats: centralitzar, actualitzar i democratitzar la informació.

D’entre les dades destacades que hi ha del polígon llagostenc, s’informa que hi ha un total de 142 activitats econòmiques amb el 59% dedicades a empreses manufacturades; el 16%, a transport i emmagatzematge; l’11%, a comerç a l’engròs i al detall, reparació de vehicles de motor i motocicletes; el 5%, a subministrament d’aigua, activitats de sanejament, gestió de residus i descontaminació; i un 9% a altres activitats. El portal també informa de l’ordenació urbanística, la mobilitat i accessibilitat, i els subministraments i els serveis.

El portal va adreçat a usuaris de tota naturalesa, com ara empreses (ubicades i potencials), associacions, sindicats i ciutadania en general, però també -i molt especialment- a la gestió de les dades de la prospecció empresarial i de les característiques dels polígons d’activitat econòmica (PAE) per part dels ajuntaments de la comarca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies