Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, campió d’Espanya sub-18 en salt d’alçada

Alejandro Muñoz ha guanyat el Campionat d’Espanya sub-18 en salt d’alçada. L’esportista llagostenc, vinculat amb el FC Barcelona, s’ha imposat en l’estatal a l’aire lliure que va tenir lloc ahir diumenge a la localitat andalusa de Màlaga. Muñoz aquesta temporada també va guanyar l’estatal sub-18 en pista coberta.

El saltador ha demostrat novament que és un autèntic especialista en salt d’alçada. Alejandro Muñoz, entrenat pel també llagostenc Raúl Gracia, va imposar-se a Màlaga amb un salt de 2,01 metres i un marge de tres centímetres amb el segon, Yoel Pérez, del Playas de Castellón. De fet, Muñoz va intentar sense èxit un salt de 2,05 per intentar obtenir la marca mínima per a l’Europeu sub-18.

L’esportista llagostenc ara està a l’espera de conèixer la llista definitiva de la federació espanyola per a l’Europeu d’atletisme sub-18, que se celebrarà del 18 al 21 de juliol a Eslovàquia. “No tenim la marca mínima enguany, però la temporada passada, quan era sub-16, va aconseguir-la. Això ens pot ajudar a disputar l’Europeu sub-18, com també ser-hi el campió estatal sub-18 en salt d’alçada en pista coberta i a l’aire lliure”, explica Raúl Gracia, entrenador d’Alejandro Muñoz.

En cas de no participar en l’Europeu sub-18, l’esportista llagostenc donaria per acabada l’actual temporada.

Sonia Bocanegra, a les semifinals de l’estatal màster

Sonia Bocanegra, del Barcelona Atletisme, va participar dissabte en el Campionat d’Espanya màster d’atletisme, que va celebrar-se a la localitat madrilenya d’Alcobendas. La llagostenca va participar en la prova de velocitat dels 100 metres i va acabar al sisè lloc de la seva semifinal, amb un temps de 14,30 segons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies