Dissabte, 29 juny 2024
22.8 C
La Llagosta

El Parc Popular acollirà la 28a Festa Galega a partir de divendres

Del divendres al diumenge, el Parc Popular acollirà els actes de la 28a Festa Galega, que organitza l’Associació Cultural Galega Alborada. L’entitat gallega de la nostra localitat ha previst un programa amb una desena d’activitats i, a més, hi haurà servei de bar amb productes gallecs, com ara una pulperia.

Divendres, a les 20 h, s’encetarà la Festa Galega amb la hissada de la bandera gallega als pals institucionals de l’edifici de l’Ajuntament. Posteriorment, a les 20.30 h, la festa es traslladarà al Parc Popular amb l’acte d’inauguració de la festivitat amb l’actuació musical de José Marbu.

Dissabte, els actes començaran a partir de les 10 h amb una concentració de cotxes clàssics. A les 14 h, es farà una paella popular, que cal reservar el tiquet al telèfon 608.59.21.03. A la tarda, a les 18.30 h, hi haurà les actuacions dels grups regionals de l’Escola de Gaitas Toxos e Xestas BCN, el Centro Cultural Andaluz de Mollet i el Centro Cultural Aragonés de Mollet. Els actes clouran amb una revetlla de l’orquestra Huracán.

Diumenge, els actes començaran a les 12.30 h amb la processó de Santiago Apòstol, que farà un recorregut des de la seu de l’Alborada, al Centre Cultural, fins al Parc Popular i anirà acompanyada pel Centro Cultural Andaluz de Mollet. Posteriorment, a les 13.15 h, se celebrarà una missa al Parc Popular. A la tarda tornaran les activitats, prop de les 18.30 h, amb les actuacions dels grups regionals Cova da Serpe Barcelona, Airiños a Nosa Galicia Sta Coloma i Irmandade a Nosa Galiza de Mollet. A les 22 h es farà la fi de festa amb els tradicionals focs d’artifici.

Publicitat

Publicitat

Més notícies