Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz abandona l’estatal autonòmic sub-18 per una lesió lleu

Alejandro Muñoz no va poder completar el Campionat d’Espanya sub-18 de federacions autonòmiques d’atletisme per una lesió lleu quan estava dins la prova de salt d’alçada. L’esportista llagostenc, que va competir dissabte amb Catalunya a Pontevedra, va torçar-se el peu esquerre i va decidir abandonar per prudència. De totes maneres, Catalunya va quedar en el segon lloc de l’estatal autonòmic sub-18 i Muñoz va penjar-se una medalla de plata.

Muñoz va fer-se la torcedura en el peu esquerre quan es disposava a saltar 1,92 metres, que finalment li va valdre per acabar al sisè lloc de la prova tot i la lesió “Vaig intentar fer un segon intent, però em feia mal i vaig preferir descansar”, explica Alejandro Muñoz, que la pròxima setmana té la intenció de competir en el Campionat d’Espanya sub-18 d’individual: “És un esquinç lleu, així que ara hauré de fer una mica de recuperació per competir en el meu millor estat de forma a l’estatal”.

Alejandro Muñoz competirà la pròxima setmana en el Campionat d’Espanya sub-18, que se celebrarà a Màlaga (Andalusia). Muñoz té com objectiu lluitar per l’or estatal en salt d’alçada. A més, si li acompanyen les sensacions dins la pista, Muñoz intentarà igualar la seva millor marca personal, amb 2 metres i 5 centímetres per obtenir la mínima del Campionat d’Europa sub-18. “Si puc aconseguir la mínima europea, millor; tot i que la prioritat és lluitar per guanyar l’estatal”, assegura el llagostenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies