Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

En marxa la jornada electoral europea amb normalitat

Els col·legis electorals de la Llagosta han obert a les 9 hores amb normalitat després de constituir-se totes les meses sense incidents. Ja estan en marxa les eleccions europees amb un total de 9.488 veïns i veïnes de la Llagosta amb dret a vot, que podran exercir fins a les 20 h.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

Es podrà seguir la jornada electoral a La Llagosta informa, a les xarxes socials de l’Ajuntament i al web municipal. Com és habitual, es farà seguiment de la participació a les 14 h i 18 h; el tancament de col·legis i, finalment, els resultats de la jornada electoral que no se sabran fins a les 23 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies