Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

40 anys de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta

L’Escola Municipal de Música celebrarà demà el seu 40è aniversari. La festa es desenvoluparà durant tot el dia al Centre Cultural.

Al llarg del dia hi haurà audicions, activitats infantils i una gran gala final. A les 11 h, pujarà a l’escenari l’alumnat de Formació bàsica. A les 12 h, ho farà el grup de Formació bàsica 3 i 4 i de Formació avançada. A la mateixa hora començaran les activitats infantils a la porta del Centre Cultural amb propostes amb pintacares i globoflèxia. A les 13 h serà el moment de les audicions de Joves i d’Adults de Formació bàsica.

Les activitats continuaran a la tarda, a les 16 h, amb el grup de bateria. L’alumnat de cant actuarà una hora més tard i, a les 18 h, hi haurà un espectacle infantil anomenat Tiktok Party. La Gala del 40è aniversari començarà a les 19 h. Per aquest espectacle les entrades estan limitades i es poden aconseguir a la plataforma Entràpolis.

L’Escola Municipal de Música va començar les classes l’any 1984 a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. Tot i això, els seus inicis, que era crear una coral, van ser a l’Escola Les Planes. Després va traslladar la seva ubicació a la tercera planta de Can Pelegrí quan es va inaugurar el centre. Durant aquests 40 anys, l’Escola de Música de la nostra localitat ha passat per moltes fases. Una de les persones que més temps ha estat vinculada al centre ha estat Esther Lete, que va ser la directora durant 30 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies