Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Camila Sandoval, convocada per al Mundial sub-17 de Korfball

Camila Sandoval, de 14 anys, ha estat convocada per la selecció de Catalunya per disputar el Mundial sub-17 de korfball. La cita internacional es disputarà a la ciutat d’Eindhoven, dels Països Baixos, el 29 i 30 de juny.

Sandoval fa tan sols una temporada que practica el korfball a l’IES Montserrat Miró, de Montcada i Reixac, però ràpidament ha destacat. Va formar part d’una primera preselecció catalana i, finalment, va entrar en la llista definitiva.

Catalunya està al grup B del Mundial sub-17 i jugarà contra les seleccions de Bèlgica, la Xina Taipei, Portugal i Eslovàquia. En l’altre grup, a l’A, hi ha Països Baixos, que és el gran favorit, Alemanya, República Txeca, Anglaterra i Hongria. Els dos primers classificats de cada grup lluitaran per les medalles a la semifinal, on confia ser-hi Catalunya amb la llagostenca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies