Dissabte, 29 juny 2024
22.8 C
La Llagosta

Vuit medalles del Club Patí La Llagosta en la final de la lliga comarcal

El Club Patí La Llagosta ha sumat un total de vuit medalles en la final de la lliga comarcal de patinatge artístic, que suma els punts assolits a les quatre jornades de l’actual temporada -dues a Santa Eulàlia de Ronçana, una a Montornès del Vallès i una a Caldes de Montbui-. L’entitat ha guanyat dos ors, quatre plates i dos bronzes.

Les medallistes amb un or han estat per a Julieta Trujillo, en aleví B; i Lia Crespo, en benjamí C. Aquestes dues esportistes participaran en les finals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que se celebraran el pròxim 8 de juny al Vendrell.

Les medallistes amb una plata són Anabel Almenta, en cadet B; Marina Garcia, en aleví B; Ariadna Pardo, en benjamí C; i Júlia Vela, en aleví C. I pel que fa als bronzes, són per a Sofia Moreno, en benjamí C; i Daniela Trujillo, en prebenjamí B. “Estem molt contentes pels podis aconseguits durant la temporada i, a més, tenim un podi sencer amb les tres medallistes llagostenques en la categoria benjamí C”, assenyala Estefania Fernández, presidenta del Club Patí La Llagosta, que es mostra molt satisfeta per l’evolució dels esportistes del club.

Publicitat

Publicitat

Més notícies