Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Paula Roman, campiona de Catalunya júnior de patinatge artístic

Paula Roman, del CPA Ripollet, ha guanyat el Campionat de Catalunya júnior de patinatge artístic lliure. La llagostenca va participar amb èxit en el català, que va tenir lloc la setmana passada a Riudoms (Tarragona).

Roman va penjar-se l’or de la competició júnior amb molta claredat després de sumar 181,22 punts, que van ser gairebé 40 d’avantatge respecte a la segona, Ivet Ashurst del CP Parets (143,44). La tercera classificada va ser Marina Zalaya, del CPA Ripollet (119,80).

La pròxima competició de Paula Roman serà el Campionat d’Espanya de lliure, que se celebrarà del 29 de juny al 5 de juliol a Maria de Huerva, de l’Aragó.

La llagosta segueix la bona dinàmica des que va començar la temporada. Fa tan sols unes setmanes també va pujar al segon lloc de les Series Internacionals de la Copa del Món.

Publicitat

Publicitat

Més notícies