Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Una vintena de patinadores en el festival de cloenda del Club Patí La Llagosta

El Club Patí La Llagosta va acomiadar l’actual temporada amb un festival de patinatge artístic. L’activitat va tenir lloc ahir dilluns a la pista poliesportiva de l’INS Marina i va reunir més d’una vintena d’esportistes del club.

Durant gairebé una hora, les patinadores van exhibir els seus avenços sobre els patins. Tots els esportistes van participar en el festival de cloenda, que va servir per tancar la temporada. A més, algunes de les coreografies tenien la temàtica de personatges Disney. “Estem molt satisfetes amb l’actual temporada perquè n’hem aconseguit tenir 26 esportistes, confiem que continuïn totes elles la pròxima temporada. A més, totes han seguit millorant sobre els patins, estem contentes”, explica Estefania Fernández, presidenta del Club Patí La Llagosta, que confirma que al pròxim curs l’entitat seguirà en les competicions del Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO).

El Club Patí La Llagosta reprendrà els entrenaments a partir del setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies