Dimecres, 03 juliol 2024
22.2 C
La Llagosta

Èxit de participació en la 28a Festa Galega

La participació en la Festa Galega ha estat novament un èxit. El Parc Popular va aplegar gran part dels actes de la 28a festa gallega, que va organitzar l’Agrupación Cultural Galega Alborada de divendres a diumenge.

La festivitat va arrencar divendres amb la hissada de la bandera gallega als pals institucionals de l’edifici de l’Ajuntament i, posteriorment, va haver-hi una actuació musical al Parc Popular. Dissabte, es va celebrar la concentració de cotxes clàssics, una paella popular i a la tarda van haver-hi actuacions de balls regionals de Galícia, l’Aragó i Andalusia, i posteriorment, ball de nit.

Diumenge, es va celebrar processó de Santiago Apòstol i una missa al Parc Popular, i a la tarda, es van fer balls regionals de Galícia. “Dissabte va haver-hi més gent que diumenge. Hem tornat a fer una gran Festa Galega, amb molta participació. A més, la pluja de dissabte no ens va afectar i hem pogut celebrar totes les activitats sense problemes”, valora positivament José Luis Salgueiro, president de l’Agrupación Cultural Galega Alborada.

A la nit, es va tancar la Festa Galega amb els tradicionals focs d’artifici.

Publicitat

Publicitat

Més notícies