Divendres, 05 juliol 2024
26.6 C
La Llagosta

El Foto-Club obre les inscripcions del 22è Concurs Estatal de Fotografia

El Foto-Club La Llagosta ha obert el període d’inscripcions per participar en la 22a edició del Concurs Estatal de Fotografia. Les imatges es podran presentar fins al 4 d’octubre i l’entrega de premis serà el 18 d’octubre a Can Pelegrí.

El certamen tindrà les categories Lliure i La Llagosta. Com a màxim, es podran presentar quatre obres per autor o autora i temàtica. A més, no es permet presentar la mateixa fotografia en més d’una categoria i si ja ha guanyat un premi en edicions anteriors. Els premis per la temàtica lliure són 250 euros per al guanyador; 160, per al segon; 100 euros, per al tercer, i un diploma al quart i al cinquè. Pel que fa a la categoria La Llagosta, el guanyador obtindrà 120 euros; el segon, 75; el tercer, 50; i el quart i cinquè, un diploma.

Les fotografies només es podran enviar en format digital JPG, a la pàgina web del Foto-club, i amb unes mides màximes de 1920 píxels en horitzontal i 1080 píxels en vertical. Cada imatge no podrà superar els 2 MB. El preu d’inscripció és de 10 euros per persona amb la possibilitat de participar en les dues temàtiques.

Posteriorment al concurs, el Foto-Club La Llagosta exposarà algunes de les fotografies presentades al Centre Cultural, del 20 de novembre al 31 de desembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies