Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Jordi Ventura i Toni Barbany, guanyadors del Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta

Jordi Ventura, en el tema Lliure, i Toni Barbany, en el de la Llagosta, han estat els guanyadors del 21è Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta, organitzat pel Foto-Club La Llagosta. L’acte de lliurament de premis s’ha celebrat aquesta tarda a Can Pelegrí i ha comptat amb la presència de la presidenta del Foto-Club La Llagosta, Isa Moyano; de l’alcalde, Óscar Sierra, i de la regidora de Serveis Socials, Raquel Martínez.

Ventura, amb la fotografia titulada Momentums, ha aconseguit un premi de 250 euros. El segon classificat en tema lliure ha estat Josep Recio, amb un premi de 160 euros, i el tercer (100 euros), Diego Pedra. El quart i el cinquè han estat Joan Serrano i Óscar Manso, respectivament, i han rebut un diploma.

En el tema de la Llagosta, Toni Barbany ha guanyat 120 euros amb una imatge de l’Institut Marina. El segon classificat (75 euros) ha estat José Pérez, i el tercer (50 euros), Francesc Alasà. El quart i el cinquè han estat Carles Alasraki i Agustín Padilla, respectivament.

En aquesta ocasió, han participat en el certamen 49 fotògrafs, que han presentat 204 imatges, 142 del tema lliure i 62 del tema la Llagosta.

L’exposició dels premiats, els finalistes i una selecció de les obres participants es farà del 20 de novembre al 31 de desembre al Centre Cultural. La mostra es podrà visitar de dilluns a dijous de 18 a 21 hores i quan l’equipament estigui obert per alguna activitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies