Diumenge, 28 abril 2024
16.2 C
La Llagosta

El Foto-Club La Llagosta lliura divendres els premis del Concurs Estatal de Fotografia

Can Pelegrí acollirà demà divendres (19 h), el lliurament dels premis del 21è Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta. El certamen és organitzat pel Foto-Club la Llagosta. En aquesta ocasió, han participat 49 fotògrafs, que han presentat 204 imatges, 142 del tema lliure i 62 del tema la Llagosta.

Els premis establerts en el tema lliure són de 250 euros per al primer, 160 per al segon i 100 per al tercer. Tots tres tindran també un diploma, igual que el quart i el cinquè premi. Al tema la Llagosta, els guardons seran de 120 euros per al primer, 75 per al segon i 50 per al tercer. Com al tema lliure, també hi haurà diplomes per a les cinc primeres fotografies classificades.

L’exposició dels premiats, els finalistes i una selecció de les obres participants es farà del 20 de novembre al 31 de desembre al Centre Cultural. La mostra es podrà visitar de dilluns a dijous de 18 a 21 hores i quan l’equipament estigui obert per alguna activitat.

El concurs és puntuable per obtenir les distincions AFCF-EFCF i MFCF per a membres de la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies