Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol organitza dues activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones

El Joventut Handbol la Llagosta se suma, un any més, a la programació del Dia Internacional de les Dones amb un seguit de propostes. Aquesta setmana i la propera, farà els entrenaments dels equip femenins oberts de forma gratuïta a totes les noies. El club convida a les seves jugadores a portar-hi les seves amigues. L’horari dels entrenaments és dimarts i dijous de les 17.30 a les 19 h i tenen lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo. La proposta està adreçada a noies de P5 a 6è de Primària.

D’altra banda, el dissabte 10 de març, tindrà lloc una jornada d’handbol femení. Durant la tarda es disputaran diferents partits oficials de temporada dels equips femenins de les categories aleví, infantil i sènior. La jornada acabarà amb un partit entre les noies dels equips aleví i infantil contra les mares del club que vulguin participar-hi. Tot seguit, es farà un sopar al mateix Poliesportiu Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies