Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Obert el termini per presentar-se al Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les Dones

Les regidories d’Igualtat i Cultura de l’Ajuntament de la Llagosta, la Biblioteca de la Llagosta i Resistència Literària han convocat la quarta edició del Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les Dones.

Poden participar-hi totes les persones que el dia 8 de març tinguin 16 o més anys. Els fets que es relaten han d’ocórrer a la Biblioteca de la Llagosta. Els treballs poden ser realitzats en català o castellà i han de ser inèdits i originals.

Els microrelats poden tenir 200 paraules com a màxim. Cada persona participant només pot lliurar un microrelat. El període d’entrega dels treballs estarà obert fins el 26 de febrer. El lliurament s’ha de fer a la Biblioteca o a l’adreça electrònica d’aquest servei: b.llagosta@diba.cat.

El jurat, format per la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament, representants de Resistència Literària i de la Biblioteca, decidirà el guanyador i els dos finalistes. El lliurament dels premis es farà el 7 de març a les 19 hores al Centre Cultural. El millor relat tindrà com a premi 150 euros en metàl·lic. El segon premi serà de 75 euros i el tercer consistirà en un lot de llibres. Les bases es poden consultar a la pàgina web www.llagosta.cat/microrelats

Publicitat

Publicitat