Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El Vallag i el Joventut Handbol arriben a un acord per fusionar-se

Les juntes directives de l’Handbol Club Vallag i del Joventut Handbol La Llagosta han arribat a un acord per fusionar-se de cara a la propera temporada. El nou club es dirà Joventut Vallag La Llagosta.

Les dues entitats feia temps que treballaven per tal de fusionar-se. L’any 2020, les negociacions es van trencar en el darrer moment, quan l’acord semblava un fet. Ara, però, asseguren en un comunicat, que no hi ha marxa enrere i que el proper mes de juny els coordinadors esportius començaran a muntar els equips del nou club llagostenc d’handbol.

Les dues juntes directives asseguren que afronten amb molta il·lusió aquest nou projecte, convençudes que és el millor per a l’handbol de la Llagosta, especialment per als jugadors de la base, que podran continuar practicant el seu esport preferit sense haver de marxar de la nostra localitat. Els responsables de la nova entitat esperen comptar amb el suport de tota la gent de la Llagosta vinculada amb l’handbol amb l’objectiu que la nostra localitat torni a ser un referent en l’handbol del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies