Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

Es trenca la fusió entre el Vallag i el Joventut Handbol

L’Handbol Vallag i el Joventut Handbol no completaran la fusió que van acordar el passat mes de maig. Els dos clubs d’handbol de la ciutat havien decidit ajuntar-se en una sola entitat esportiva que s’anomenaria Joventut Vallag La Llagosta, però ara al setembre ha quedat en un no res i només quedarà en actiu l’Handbol Club Vallag.

Aquesta és la segona vegada que les dues entitats intenten sense èxit fusionar-se, el primer cop va ser el 2020. Els dos clubs havien acordat que es mantindria el sènior masculí del Vallag i els equips de base del Joventut, però finalment només ha quedat l’equip absolut masculí, sense cap conjunt de base, i l’acord s’ha desfet. “Els jugadors de base que tenia el Joventut Handbol han optat per marxar o anar a altres clubs. Tampoc hi ha cap membre a la junta directiva que continuï del Joventut”, explica José Aguilera, president del Vallag, que afegeix que “nosaltres continuarem amb l’activitat del sènior masculí, però com a Vallag només perquè no hi ha cap membre del Joventut”.

Pel que fa al Joventut Handbol, el club desapareixerà. “Entenem que és lògic que no es mantingui la fusió del Joventut Vallag perquè finalment no s’ha quedat cap esportista o directiu del Joventut”, explica el fins aleshores president del Joventut, Sergio Valero, que informa que la intenció era integrar la base del Joventut amb el Vallag, però “no hem pogut muntar cap equip de les categories que volien: aleví, infantil, cadet i juveni”.

Davant aquesta situació, l’acord de fusió s’ha trencat i només mantindrà la seva activitat l’Handbol Vallag amb el sènior masculí, que competirà a la Tercera Catalana. De fet, l’equip s’estrenarà a la lliga dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Gavà B, a les 19.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies