Dimarts, 16 juliol 2024
27.6 C

Sonia Bocanegra, subcampiona catalana màster en 100 metres

Sonia Bocanegra, vinculada amb el Barcelona Atletisme, va guanyar la medalla de plata del Campionat de Catalunya màster d’atletisme en els 100 metres. L’atleta de la nostra localitat va participar en el campionat català, que va tenir lloc diumenge a Sabadell, en la categoria de 45 a 49 anys.

Bocanegra va guanyar la medalla de plata després de completar els 100 metres amb un temps de 14,62 segons, quedant-se a menys d’un segon de la campiona, Maria Casanova, de la UA Terrassa. La llagostenca també s’havia inscrit en la prova de 200 metres, però finalment no es va presentar.

D’altra banda, Albert Caballero va quedar cinquè en els 5.000 metres. L’atleta de la nostra localitat, vinculat amb la Lea La Blanca de Vitòria, va participar diumenge en el màster català en la categoria de 50 a 54 anys. El llagostenc va completar els 5.000 metres amb un temps de 17 minuts i 9 segons, quedant-se a 15 segons de les medalles.