Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, campió català sub-18 en salt d’alçada

Alejandro Muñoz, del FC Barcelona, ha guanyat el Campionat de Catalunya sub-18 en salt d’alçada, que va celebrar-se dissabte a Palafrugell (Girona). L’esportista llagostenc va penjar-se la medalla d’or amb un salt d’1,92 metres. De fet, Muñoz no va necessitar millorar el seu registre, tot i que encara tenia marge perquè en l’anterior competició havia fet un salt de 2 metres.

La pròxima competició de l’esportista llagostenc serà amb Catalunya en el Campionat d’Espanya per federacions autonòmiques sub-18, que tindrà lloc el pròxim 22 de juny a Pontevedra (Galícia). Posteriorment, el 6 de juliol competirà en el Campionat d’Espanya sub-18 a Màlaga (Andalusia).

Publicitat

Publicitat

Més notícies