Dimecres, 17 juliol 2024
22.5 C
La Llagosta

Martín Parejo, amb Raúl Gracia d’entrenador i guia, preseleccionat per als Jocs Paralímpics

L’atleta cec Martín Parejo ha estat preseleccionat per als Jocs Paralímpics de París 2024 amb el seu entrenador i guia, el llagostenc Raúl Gracia. Dimarts, el Comitè Paralímpic Espanyol va presentar al CAR de Sant Cugat els 44 esportistes paralímpics preseleccionats, entre aquests hi habia Parejo i Gracia.

Els Jocs Paralímpics de París se celebraran del 28 d’agost al 8 de setembre. Martín Parejo aspira a ser-hi a la paralimpíada en la prova de salt de llargada. Aquesta temporada, l’atleta paralímpic, amb Raúl Gracia, ha saltat 5,50 metres, però la marca mínima són 6 metres. “Tenim opcions de participar en els Jocs Paralímpics. Martín Parejo està entrenant molt bé i crec que podem arribar a la marca mínima”, assenyala Raúl Gracia, que recorda que l’any passat l’atleta paralímpic va saltar 5,90 metres: “crec que tenim encara recorregut de millora i així obtindrem una plaça per als Jocs“.

La pròxima competició de Martín Parejo amb Raúl Gracia serà el Campionat d’Espanya de clubs el 15 i 16 de juny a Madrid.

Publicitat

Publicitat

Més notícies