Dilluns, 01 juliol 2024
20 C
La Llagosta

La Llagosta commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

La Llagosta celebra avui divendres el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que s’escau el 28 de juny, amb diversos actes. Aquest matí s’ha procedit a la hissada de la bandera LGTBI en un dels pals de l’Ajuntament de la Llagosta. També s’ha fet la lectura del manifest institucional, a càrrec de Pau Fernández, responsable de l’entitat Parlem Queer!

L’acte del matí ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra; i les regidores d’Igualtat, Judith Robles; Serveis Socials, Raquel Martínez, i Participació Ciutadana, Eva Villanueva. Robles ha indicat que l’Ajuntament treballarà, conjuntament amb Parlem Queer!, “perquè a la Llagosta tots els dies siguin inclusius”.

A la tarda, s’han repintat els passos de vianants irisats simbòlics, que hi ha al passeig de l’Alcalde José Luis López Segura. L’activitat ha començat a les sis de la tarda amb un bon grapat de persones, guiades per l’entitat Parlem Queer! i que ha comptat amb les regidores d’Igualtat, Judith Robles, i Diversitat ciutadana, Ainara Morales. A la nit, a les 22 hores, s’il·luminarà la façana de l’edifici de l’Ajuntament amb els colors de la bandera irisada.

Les activitats del programa del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ acabaran diumenge a la Llagosta amb la celebració de la segona edició del torneig de bàsquet solidari, que tindrà lloc de 10 a 14 hores al Pavelló Antonio García Robledo amb Parlem Queer! i la col·laboració del Club Bàsquet La Llagosta 2017.

Publicitat

Publicitat

Més notícies