Dimarts, 16 juliol 2024
27.6 C
La Llagosta

Finalitza l’obra del nou camí del carrer de la Riera Seca

Aquesta setmana han finalitzat les obres per habilitar un camí de vianants i un aparcament en línia al carrer de la Riera Seca, entre el passeig de l’Alcalde José Luis López Segura i l’avinguda del Primer de Maig. A més, s’ha pintat senyalització viària horitzontal per tal que hi hagi una millor seguretat en la circulació de vehicles per la zona.

Les obres van començar a principis d’agost. El projecte va ser el més votat als pressupostos participatius de 2021. La complexitat de l’actuació, degut a que el terreny pertany a la Junta de Compensació de Can Xiquet, va provocar que les obres no es poguessin portar a terme fins ara.

El nou camí, fet amb paviments d’àrids compactats, permet delimitar amb seguretat el pas de vianants per la zona, que ja no han de compartir la calçada amb els vehicles. A més, s’ha creat una àrea d’aparcament.

Inicialment, el pressupost presentat en els pressupostos participatius de 2021 era de 30.000 euros, sense incloure l’aparcament. L’Ajuntament ha millorat el projecte afegint la zona d’estacionament i augmentant el pressupost fins a 60.250 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies