Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament instal·la els primers cathotels a la nostra localitat

L’Ajuntament de la Llagosta ha instal·lat avui els primers cathotels a la nostra localitat. Aquesta va ser la proposta que va guanyar la primera edició dels pressupostos participatius. L’entitat local Animalets va presentar la idea amb el títol de Dignificar les colònies de gats.

En total, a la nostra població, hi haurà sis cathotels. Quatre han estat instal·lats avui i els altres dos, el 19 d’abril.

Dos estaran ubicats a l’aparcament del Complex Esportiu Municipal El Turó i els altres quatre estaran situats als carrers de la Indústria, de Cadaqués, de Barcelona i de Vic.

Els cathotels no es posaran en marxa encara. Abans, s’han de pintar i s’han de col·locar els corresponents cartells informatius.

Dignificar les colònies de gats va ser la proposta més votada amb 380 vots, el 15,95% del total. Amb aquesta acció es pretén assegurar que els gats de carrer estiguin en condicions més sanes i segures. Els sis contenidors reciclats funcionaran com a menjadors i resguard de les diferents colònies de gats que hi ha a la població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies