Dissabte, 27 abril 2024
17.7 C
La Llagosta

Iniciades les obres per fer un camí de vianants al carrer de la Riera Seca

Aquesta setmana han començat les obres per construir un camí de vianants i un aparcament en línia al carrer de la Riera Seca, entre el passeig de l’alcalde José Luis López Segura i l’avinguda del Primer de Maig.

Aquest projecte va ser el més votat als pressupostos participatius de 2021. La complexitat de l’actuació, degut a que el terreny pertany a la Junta de Compensació de can Xiquet, ha fet que les obres no hagin pogut començar fins ara. Aquesta zona és molt transitada pels vianants que actualment no disposen d’un espai diferenciat al del pas dels vehicles. L’obra millorarà la seguretat de les persones i, a més, permetrà l’estacionament.

Al carrer de la Riera Seca s’habilitarà un camí per a vianants de dos metres d’amplada fet amb paviments d’àrids compactats i una zona d’estacionament en línia per a una trentena de vehicles que estarà asfaltada. També es preveu la instal·lació d’enllumenat.

Inicialment, el pressupost presentat en els pressupostos participatius era de 30.000 euros, sense incloure l’aparcament. No obstant això, l’Ajuntament ha millorat aquesta actuació afegint la zona d’estacionament i augmentant el pressupost fins a 60.250 euros. Es preveu que les obres estiguin finalitzades a mitjans de setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies