Dijous, 15 agost 2024
25.5 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions als tallers del Casal d’Avis del curs 2023-2024

Avui comencen les inscripcions per als tallers per a la gent gran que es faran al Casal d’Avis el curs vinent, 2023-2024. Les propostes estan adreçades a persones del nostre municipi majors de 60 anys.

En aquesta ocasió, el full d’inscripció es pot de recollir al Casal d’Avis. Una vegada omplert, s’ha de portar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a l’edifici consistorial de la plaça d’Antoni Baqué.

Com a novetat per al curs vinent, s’ha programat un nou taller de mandales, que es farà els dilluns a la tarda. A més s’ha ampliat l’horari del taller de ball, que tindrà tres grups, els dimarts i divendres al matí i els dijous a la tarda. El taller de dibuix i pintura tindrà dos grups, dimarts i dimecres al matí. El de manualitats es farà els dilluns a la tarda. Per últim, el taller de memòria tindrà tres grups, tots els dimecres a la tarda.

Les inscripcions es podran fer fins al 7 de juliol. Les llistes amb les persones admeses es publicaran el 31 de juliol i les classes començaran el dilluns 4 de setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies